Nieuws

NOODOPROEP GEZOCHT SCHEIDSRECHTERS!!

8 december 2021

Wie zoeken wij?

-Wil je als speler zelf gaan fluiten namen Hugo Girls?
-Wil je als ouder de vereniging helpen als scheidsrechter?
-Ken je iemand uit je omgeving die namens Hugo Girls wil gaan fluiten? Met of zonder ervaring
-Ken je iemand met ervaring als scheidsrechter in een andere sport en de overstap wil maken naar handbal?


We hebben jou nodig!!! Dus….. vraag je vriendinnen en meld je aan bij Rob Plak.

Uiteraard krijg je goede begeleiding Ook als je alleen meer informatie wilt kan je altijd even bellen.

Cursus jeugdscheidsrechter

Onze jeugd kan ook opgeleid worden tot jeugdscheidsrechter. Vanaf de C-jeugd kunnen de meiden worden opgeleid door de ervaren scheidsrechters van onze vereniging. Uiteraard zetten wij extra in op goede begeleiding en coaching. Het idee is, dat iedere speler je na de cursus op de vereniging een aantal wedstrijden kan fluiten, thuis bij Hugo Girls. Door de coaching door ervaren scheidsrechters zorgen wij ervoor dat de jeugd in de praktijk leert fluiten. De kosten van de opleiding worden betaald door de vereniging. Dus schroom niet en laat zien, wat je voor de vereniging kunt en wilt betekenen. Zonder scheidsrechters kunnen wij wel fluiten naar het handbalseizoen!

Bondsscheidsrechters

Wij spelen als Hugo Girls met 1 dames team in de wedstrijdsport. Voor dit team moeten wij volgens de regels van de bond 1 bondsscheidsrechter leveren.

Helaas hebben wij op het moment te weinig scheidsrechters, waardoor de wedstrijden altijd op dezelfde schouders neerkomen. Wij zoeken dus DRINGEND een bondsscheidsrechter voor het buitenseizoen en verenigingsscheidsrechters voor het binnen en buitenseizoen voor de andere teams van Hugo Girls. Wij zijn vanuit de vereniging al geruime tijd langs allerlei wegen op zoek naar kandidaten. Dit loopt echt niet storm. Wij doen nu (wederom) ook een beroep op onze leden.

De opleiding wordt verzorgd door de bond en bestaat uit een theoriedeel en de praktijk door het fluiten van oefenwedstrijden. Het fluiten van de Proeve van Bekwaamheid sluit de opleiding af. Na de opleiding kan je zelfstandig of in koppel wedstrijden fluiten.

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op met:

Scheidsrechter contactpersoon
Rob Plak 06-24524960