Terreindienst

Er is bij elke wedstrijd een persoon die de terreindienst vervuld, zoals we in de zaal iemand hebben voor de zaaldienst. De coaches maken een schema wie/ welke ouder deze taak per wedstrijd vervult. Bij het recreantenteam wordt dit zelf ingedeeld en kan dit één van de speelsters zijn.

Aanwezig: 3 kwartier voor aanvang voor de wedstrijd.

Als er geen team voor jullie speelt dan kan de sleutel opgehaald worden bij Marion Berkhout, Middenweg 534 of bij Nel
Borst, Middenweg 540. Je opent alle kleedkamers en de materiaalruimte onder de tribune. Zet de prullenbak uit de materiaalruimte op het veld.

Ontvangen van scheidsrechter en de tegenstanders en deze begeleiden naar de juiste kleedkamers.
Sleutels van de (scheidsrechter)kleedkamers hangen in de bestuurskamer (naast de kantine) aan het sleutelplankje in de linker-bovenkast van het keukenblok. In de lade van de keuken (bestuurskamer) liggen de benodigdheden voor de scheidsrechter. In de gang van de kleedkamers hangt een tv scherm waar de kleedkamerindeling op wordt aangegeven. Staat deze niet aan: knopje zit aan de rechter-zijkant van het scherm.

Het scorebord-bedieningskastje klaarleggen bij het veld. Deze ligt in de materiaalruimte van de tribune. Het grote scorebord kan aangezet worden in de materiaalruimte onder de tribune. De knop zit bij binnenkomst rechts van de deur. Grijs/ blauwe schakelaar.

Extra taak bij de F-jes: doeltjes klaarzetten uit de materiaalruimte
Extra taak bij de E-tjes: latverlager ophangen uit de materiaalruimte

Voordat de wedstrijd begint even aan de coaches en scheidsrechter vragen wat zij in de rust willen drinken en dit doorgeven aan de medewerker in de kantine.

De wedstrijd begint.
Je zorgt ervoor dat tijdens de rust de drankjes van de coaches en scheidsrechter aanwezig zijn. Voor de teams limonade die je in de bestuurskamer kunt klaarmaken. De drankjes voor de coaches en de scheidsrechters kun je in de kantine vragen. Mocht het nu heel druk zijn in de kantine dan kun je misschien even de drankjes zelf pakken! Het wordt niet door de kantinedienst naar de velden of kleedkamers gebracht! Vraag of iemand met je meeloopt, wel zo handig.

De wedstrijd is afgelopen.
Scorebord-bedieningskastje terugleggen in de materiaalruimte en op de oplader aansluiten. Scorebord uitzetten in de materiaalruimte onder de tribune. De knop zit bij binnenkomst rechts van de deur. Grijs/ blauwe schakelaar. Prullenbak terugzetten in de materiaalruimte. Eventueel legen. Zeker met warm weer.

Extra taak bij de F-jes: doeltjes opruimen in materiaalruimte
Extra taak bij de E-tjes: latverlager opruimen in materiaalruimte

Check of het veld opgeruimd is. Check of de kleedkamers leeg zijn en haal even een trekker erdoor zodat het netjes achter gelaten wordt. Materiaalruimte, kleedkamers en ingang afsluiten en sleutel inleveren bij Marion Berkhout of Nel Borst. Mocht er nog een wedstrijd na jullie zijn dan de sleutel achter de bar leggen of gelijk doorgeven aan de volgende terreindienst.
 

Alvast Bedankt Allemaal!