Nieuws

Rabo ClubSupport!!

7 september 2022
 Rabo ClubSupport is gisteren weer begonnen!🥳 Ook graag even de app lezen als je geen Raborekening hebt want misschien hebben Opa en Oma het wel, of de buurvouw👩🏻‍🦰. Iedereen kan en mag natuurlijk op ons stemmen!!! Voor leden: bij een EN/OF rekening kunnen beide rekeninghouders lid worden en de jeugd vanaf 1️⃣2️⃣ jaar!!
Hoe meer stemmen, hoe meer sponsorgeld voor onze club!
Bij Rabo ClubSupport kunnen er door Rabobank leden op Hugo Girls 🤾‍♀gestemd worden.
Je hoeft er niet veel voor te doen om lid te worden maar het is wel een vereiste dat je een rekening hebt lopen bij de Rabobank. Wanneer er een EN/OF rekening is kunnen beide rekeninghouders lid worden!! Het lid worden is volkomen GRATIS, heeft voordelen, je zit nergens aan vast en er hangen ook geen verplichtingen aan! Je kunt lid worden via de site van de Rabobank (zoek op lidmaatschap en klik op de knop ‘ik doe mee’). Of in de Rabo App.
Om lid te zijn moet je 1️⃣2️⃣ jaar of ouder zijn. De hele jeugdige spelers kunnen dus niet stemmen maar kunnen dit natuurlijk promoten in hun familie!
Wanneer je lid bent kun je stemmen, via de Rabo-app (Service/Zelf regelen) of als je online bent ingelogd bij de Rabobank (https://bankieren.rabobank.nl/online/nl/service) , tussen 5 en 27 september. Je kunt dan 3 stemmen uitbrengen. Je kunt dus op meerdere clubs stemmen 🤩 en zo kom je niet in de knoei met meerdere kinderen én dus meerdere clubs in 1 gezin.🏆
Vorig jaar hebben we heel veel steun gehad en daar hopen we nu natuurlijk weer op.