Nieuws

 

Laatste binnenwedstrijd eindigt in zege voor Hugo Girls

27 maart 2017
Vandaag werd de laatste zaalwedstrijd gespeeld tegen JHC. Vorige keer was er ruim gewonnen van dit team. Ook dit keer werd het een winstpartij voor Hugo Girls.

Een aantal weken is er gespeeld met veel invallers uit de Ajeugd. Ondanks de goede invalbeurten was het fijn dat vandaag het grootste gedeelte van het team weer aanwezig was. Opdracht was om lekker te spelen en weer even vertrouwd te raken met de spelpatronen en afspraken.

Hugo Girls startte goed en liep snel uit naar een voorsprong van een aantal punten. We wisten dit echter niet voort te zetten en lieten JHC tot 1 punt terugkomen bij 9-8. Voor de rust maakte Hugo Girls nog een aantal mooie doelpunten waardoor de ruststand 12-8 was.
De tweede helft werd er beter samen gespeeld en werden de gaten wat beter in de dekking van JHC gevonden. Dit zorgde uiteindelijk voor een 31-20 eindstand.

De wedstrijd werd met een goed gevoel afgesloten en zorgt voor vertrouwen voor het buitenseizoen. De eerste wedstrijd is over een week tegen Quick om 12.30 uur in Zwaagdijk. We hopen dan op net zo mooi lenteweer als vandaag!