Nieuwsoverzicht

Nieuws Maart '24

Zondag 3 maart 2024

Afronding zaalseizoen

Het eind van het zaalseizoen is alweer in zicht. In het weekend van 23 en 24 maart spelen we nog binnen en na de Pasen gaan we weer naar buiten. Er zijn nog een paar teams in de race voor het kampioenschap, veel succes de laatste wedstrijden! Er zullen ook teams blij zijn om  een nieuwe start te maken in de buitencompetitie. 

Dames 3 zal op 23 maart hun laatste wedstrijd spelen, dit team stopt in de huidige samenstelling en gaat er een mooi feestje van maken. Zij spelen om 18.45 in Sportcentrum Noorderend, komt allen om ze nog 1 keer te zien schitteren!

Hoofdtrainer gezocht

Onze hoofdtrainer Mats Henselmans heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer. Wij willen hem bij deze alvast bedanken voor zijn inzet de afgelopen seizoenen. We gaan ons uiterste best doen om tijdig vervanging te vinden. 

Schubactie

In de week van 10 tot 12 april staat de schubactie bij Bakker weer op de agenda. Iedereen vanaf de C-teams wordt ingedeeld. Als je niet kunt, kom dan een andere avond of schakel een invaller in. Laten we er weer met zijn allen voor gaan zodat Bakker geholpen is en we een mooi bedrag mogen ontvangen. 

Afmelden komend seizoen

Mocht je onverhoops  willen stoppen met handballen, geef dit dan voor 1 april door. Dit kan via info@hugogirls.nl.