Nieuws

 

Hugo Girls pakt schitterende overwinning op sterk Vido!

12 oktober 2016
Op zondag 9 oktober speelde dames 1 op de velden van Hugo Girls tegen Vido. Hugo Girls en Vido hebben elkaar nog niet vaak tegenover elkaar gehad. Daardoor wisten beide ploegen niet zo goed wat ze van elkaar moesten verwachten.

De eerste goal werd gescoord door onze geweldige ster van de week Sem Numan. Ze stormde op het doel af, maakte een sprongschot en scoorde. Geweldig! Daarna ging het over op het serieuze werk.

De wedstrijd kende een felle start en binnen no time stond Hugo Girls met 6 -2 voor. Daarna knokte Vido zich terug in de wedstrijd en kwamen knap terug tot 6 – 6 . Door mooi samenspel en prachtige afstandsschoten was het voor het publiek een leuke wedstrijd om te zien. Hugo Girls bouwde haar voorsprong uit met een marge van 4 doelpunten. De ruststand was 15-11 in het voordeel van Hugo Girls.

Na rust probeerde Hugo Girls met meer rust in het spel, maar toch op hoog tempo, goede aanvallen op te zetten. De dekking van Hugo Girls begon stond zeer sterk waardoor het voor Vido lastig werd om een gaatje te vinden. Met afstandsschoten bleef Vido nog wel succesvol. Hugo Girls bleef haar eigen spel spelen en wist daardoor de marge te vergroten tot uiteindelijk 5 doelpunten verschil. De eindstand was 29-24 in het voordeel van Hugo Girls.