Nieuwsoverzicht

Sportakkoord vrijwilligersverslag

Foto Maandag 13 maart 2023

Vrijdag 17 februari hadden we de vrijwilligersavond van Stichting Dorpshuis, Hugo Boys en Hugo Girls. Elke vrijwilliger had een uitnodiging gehad en om 21 uur begon de avond. Het was een hele gezellige avond in de Kantine van het Dorpshuis. 4 leden van HB/HG stonden achter de bar zodat de kantinecommissie lekker kon genieten vóór de bar. Bedankt!! Sportakkoord Dijk en Waard heeft elke vrijwilliger een cadeau gegeven met de waarde van 15 euro. Wij als HB en HG mochten samen bedenken in welke vorm we dit wilde gieten. Dit werd een kadobon, uit de grabbelton. Zorgboerderij Noorderend had een grabbelton beschikbaar gesteld en deze versierd met de logo’s van Hugo’s en Sportakkoord Dijk en Waard. Wie niet op de vrijwilligersavond aanwezig was kreeg de bon op de training of thuis overhandigd. Dit heeft Dames Midweeks voor HG geregeld. Ook hier bedankt! Iedereen was aangenaam verrast. Een super mooi cadeau van Sportakkoord Dijk en Waard. Enorm bedankt!!
Tijdens de avond zijn ook nog een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. We hadden dit 2 seizoenen moeten overslaan dus voor Hugo Girls gelijk 4 man deze keer. En het waren ook 4 mannen: John Peters en Rob Doodeman van de sponsorcommissie; René Buter: scheidsrechter en coach; Hans Rendering: trainer, trainingscoördinator en voormalig Voorzitter van het Bestuur. Voorzitter HG Marco van Woerkom sprak mooie woorden en bedankte de vrijwilligers voor hun toewijding en inzet. Ook werd hun een mooie vrijwilligers- cadeau-pakket overhandigd afkomstig van Skuur 44. We hebben veel vrijwilligers voor de clubs. De gezamenlijke vrijwilligers van de wekelijkse schoonmaakploeg werden in dit cadeau natuurlijk ook meegenomen.
Mocht er iemand zijn overgeslagen die in het seizoen 22/23 wel vrijwilliger is laat het ons dan weten. Dan zetten we dat natuurlijk recht. Hoop het niet maar het kan natuurlijk!