Nieuws

 

Hugo Girls wint laatste partij op oude complex

23 oktober 2017
Hugo Girls staat op dat moment vierde en C.S.V. zevende. Hugo Girls had de punten nodig om de aansluiting te houden met de top 3. Hugo Girls ging gelijk goed van start en scoorde de openingstreffer. De dames uit Heerhugowaard Noord kwamen al snel tot 5-1 voorsprong. Door een nat veld en de kleine buien was het een vrij langzame wedstrijd waarbij er balverlies was aan beide kanten. Op het moment van het fluitsignaal voor de rust was de stand 9-3 in het voordeel van Hugo Girls.

C.S.V. kwam sterk de kleedkamer uit en scoorde na rust een aantal keer. Dit liep op tot 3 punten achterstand. Hugo Girls moest even de focus weer terug krijgen om het spel weer in eigen regie te krijgen. Dit lukte en het team van Jos Mienes liep weer uit. De uiteindelijke stand werd 18-9.

Dit was de laatste keer dat Hugo Girls bij het vertrouwde Rondeel speelt. De tweede helft van het buitenseizoen speelt Hugo Girls op hetzelfde complex als de voetbal. Maar voor het zover is, speelt dames 1 het binnenseizoen in de eerste klasse. Volgende week starten wij tegen Tornado om 14.45 in de Waardergolf.