Nieuws

 

Afsluitingsfeest op zondag 25 juni

1 juni 2017
 Een feestelijke seizoensafsluiting? Jazeker, u leest het goed. Het kan wel eens het laatste feestje worden op het huidige terrein van Hugo Girls. Daar moet je bij zijn!!

Hoe ziet de feestelijke seizoensafsluiting er dan uit?

Start ± 13:00 uur
Overdag is er een toernooi voor leden van Hugo Girls. Heb je altijd al eens samen willen spelen met je moeder, tante, nicht of grote voorbeeld uit dames 1? Dat kan tijdens dit toernooi!
De wedstrijden tijdens het toernooi worden gespeeld op het hele veld. Geef je zo snel mogelijk op via je coach of via jchugogirls@gmail.com. De teams voor het toernooi worden gemaakt door de leden van de JC en zullen gemixte teams zijn (jong en oud met elkaar).

± 17:00 uur
Nadat het toernooi is afgelopen en we allemaal zijn gedoucht en opgeknapt begint het grote feest! Het feest is voor leden en niet-leden. Er wordt een barbecue georganiseerd. De kosten p.p voor de barbecue zijn €10,-. We zullen samen eten en feesten tot in de kleine uurtjes!

Het is ontzettend belangrijk voor jou en voor de organisatie dat je je eventjes opgeeft voor deze geweldige dag! Dit omdat de organisatie dan rekening kan houden met hoeveelheden w.b.t. de barbecue.

Hoe en waar geef je je op? Je kunt kiezen uit drie verschillende opties voor 25 juni:
1. Toernooi (alleen leden)
2. Barbecue (leden en niet-leden)
3. Toernooi en barbecue


Opgeven voor het toernooi en de barbecue kan via jchugogirls@gmail.com tot zondag 18 juni.
We hopen op een geweldige seizoensafsluiting!

Namens de jeugdcommissie,

Paulien, Laura, Yvon, Deanne, Anna