Nieuws

 

Hugo Girls - Graftdijk

13 maart 2017
 Zondag 12 maart speelde de dames 1 op het thuisfront tegen de dames 1 van Graftdijk. Deze ploeg staat een plaats onder ons, dus het zou nog wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden. Het team van Hugo Girls werd deze week versterkt door Janine, Kirsten, Noor en Nikki uit de A1.

Het duurde even voordat het eerste doelpunt viel. Bij beide ploegen vlogen de ballen vooral over het net, maar gelukkig pakte Hugo Girls het eerste punt. Hierna kwam de wedstrijd op gang. Ook de dames van Graftdijk speelden sterk en de wedstrijd ging vrij gelijk op. Hugo Girls was toch sterker en hoefde, met dank aan de aanmoediging van Ster van de week Donna, geen een keer te vrezen voor een achterstand.

De rust werd ingegaan met een voorsprong van 14-10. Om deze te vergroten werden er afspraken gemaakt om offensiever te gaan spelen in de dekking. Dit zou er voor zorgen dat er meer break-outs worden gelopen. De dames laadden zich nog even op met water en een AA'tje en gingen hierna weer fris het veld op.

De tweede helft begon lekker. Yvon was goed op dreef. Met 11 doelpunten was zij de topscorder van de wedstrijd. De offensieve dekking wierp haar vruchten af. De meiden maakten het doelpunten verschil steeds groter. Ook Noor maakte haar eerste doelpunt in het 1E en speelde een prachtig debuut. Graftdijk kreeg de ballen niet zo gemakkelijk in het doel. Amber stond namelijk weer super te keepen. Het eind van de wedstrijd verliep iets slordiger, maar we eindigden met een mooie stand van 27-20.