Nieuws

 

Hugo Girls C2 op bezoek bij SG-BBM Bietigheim-Biesingen

19 januari 2017
Woensdagochtend 4 januari was het dan zover.

De meiden hadden er al een paar maanden naar uitgekeken maar ’s ochtends om 07.00u startten we de auto en het busje op weg naar SG-BBM Bietigheim-Biesingen. De club waar 4 speelsters van het Nederlandse team furore maken. Waaronder onze “eigen” Tess Wester.

We kwamen op tijd aan dus hadden nog tijd genoeg voor een wandeling door de stad, brrr koud.En konden we nog even lekker dineren bij het restaurant met de grote M. Dankzij een traktatie van onze sponsor ATECO. Toen allemaal in de handbal-jasjes en op naar de wedstrijd.

Onze kaartjes lagen klaar bij de kassa en we kregen mooie plekken achter het doel. Opvallend genoeg met spandoek en het gesigneerde shirt van Jos Danenberg die samen met Simone ook op de tribune plaatsnam. De wedstrijd werd een inmaak-partij voor Tess en de andere meiden, 40-19 !!!

Na de wedstrijd namen de speelsters nog alle tijd om met onze meiden op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen en de nodige vragen te beantwoorden. Alles werd beantwoord, of ze aangepaste voeding hebben maar of ze make-up gebruiken tijdens de wedstrijd is ook interessant en of Tess nog wist dat ze in de tuin van Senna haar opa en oma speelde?

De volgende dag mochten we ook nog de training bijwonen. Dit was ook erg leuk, en het een en ander opgestoken natuurlijk! Toen de training af was konden we de zaal in, in HG-tenue en een ieder gewapend met bal en mooie tulpen.

Weer leuke foto’s gemaakt en allemaal even de nodige ballen bij Tess op doel gooien natuurlijk. Ook hier werden we weer heel vriendelijk te woord gestaan door alle speelsters en coaches van SG-BBM.

Na afloop van de training was er nog tijd om even een lekkere duik te nemen in het naast de sporthal gelegen zwembad. ’s Avonds heerlijk naar de pizzeria en toen weer terug naar de jeugdherberg.

Waar het nog lang duurde voor iedereen eens sliep !! Vrijdag nog even een ontbijtje en toen weer terug richting Heerhugowaard.Met de schoenen van Tess Wester in de bus, die gaan sowieso de dorpshuisveiling in!!

We hebben 2 fantastische dagen gehad, veel gezelligheid en ook nog wat geleerd!! Natuurlijk op handbal gebied en we hebben ons Duits weer even opgehaald. Zo weten we nu allemaal wat Peppi en Kokki betekent in het Duits. (Peppi und Kokki) en wat een knakworst is………??

We willen nog wel even Ateco, Kwekerij A Bakker, Taxi van Diepen en Triflor bedanken voor de sponsoring van dit gebeuren zodat we de kosten laag konden houden!!

Groeten de coaches !!