Nieuws

 

Publiek 'wint' Hugo Girls - Victoria O

26 september 2016
 Na het nipte verlies van vorige week tegen Excelsior waren we deze week vastbesloten dit recht te zetten. We troffen echter de koploper Victoria O, dus dit kon nog wel eens een spannende wedstrijd worden. Het was zonnig en dat was ook te zien aan het aantal toeschouwers langs de lijn van zowel Hugo Girls als Victoria O.

We begonnen de wedstrijd sterk en kwamen gelijk op een voorsprong. De dekking stond erg goed en aanvallend werd er scherp afgerond. We konden moeilijk afstand nemen doordat Victoria O toch ook de punten mee bleef pakken. Dit resulteerde in een ruststand van 15-14 in het voordeel van de thuisploeg.

In de rust zijn we nog even de afspraken nagegaan en wilden we deze wedstrijd sterker uit de kleedkamer komen dan voorgaande wedstrijden.

In de tweede helft bleef het verschil 1 of 2 punten. Aan allebei de kanten bleven de aanval en verdediging goed lopen, waardoor het een snelle maar leuke wedstrijd bleef. Na 60 minuten klonk het eindsignaal met een eindstand van 25-25 op het scorebord.

Volgende wedstrijd is 9 oktober om 13:30, thuis tegen Vido.