Nieuws

 

Mindere dag voor Hugo Girls

25 september 2016
 ‘Dit weekend stond Excelsior op het programma, een tegenstander waar in het verleden al eens tegen is “gebekerd”. Toch is het aan het begin van de competitie afwachten wie er voor je komen te staan.

We wilden deze wedstrijd slimmer en meer resultaat gericht aanpakken dan voorgaande wedstrijden.

Er werden duidelijke afspraken gemaakt waarbij er wisselende tactieken werden toegepast.

Het begin van de wedstrijd verliep naar wens. Er werd afwisselend gescoord en verdedigend werd er hard gewerkt. Pas aan het einde van de eerste helft kwam er een kleine voorsprong en werd de rust ingegaan met 12-9 in het voordeel van Hugo Girls.

De 2e helft begon erg rommelig, waardoor Excelsior de aansluiting kon maken in plaats van verder uit te lopen. Waar in de 1e helft nog controle over de wedstrijd was, begon het in de 2e helft steeds moeizamer te gaan. Er werd wel gescoord, maar er werden ook veel kansen gemist.

Excelsior scoorden te gemakkelijk hun doelpunten. De scores gingen gelijk op of bleef steeds aan de juiste kant van Hugo Girls. Met nog 10 minuten te spelen stond Hugo Girls voor met 2 doelpunten. Heel snel werd deze voorsprong uit handen gegeven. Excelsior rook hun kans en bleven scoren waardoor Hugo Girls plotseling 21-20 achter stond. Het gevoel heersten dat het nog rechtgezet kon worden, maar voordat we het wisten blies de scheidsrechter op zijn fluit voor het eindsignaal.

Zeer teleurstellend verloor Hugo Girls de wedstrijd met 21-20!

Komende week gaan we weer hard trainen om volgende week de koploper Victoria O te kunnen verslaan.’