Nieuws

 

Hugo Girls dames 1 pakt eerste punten!

15 september 2016
Na een goede voorbereiding met de selectie wachtte vandaag de eerste wedstrijd tegen Quick. Een wedstrijd waarvan we dachten dat het wel eens een spannende wedstrijd kon worden. Helaas waren de weergoden niet goed gezind. Vlak voor de wedstrijd viel er nog een bui met als resultaat een nat veld en een natte bal.

De eerste minuten ging het spel gelijk op. Het was voor beide teams weer even wennen om een wedstrijd te spelen. De dekking stond goed, maar in de aanval werden er teveel kansen gemist. In de loop van de eerste helft wisten we toch een kleine voorsprong op te bouwen en gingen we de rust in met een 9-5 ruststand.

De dames van Quick kwamen de tweede helft beter uit de kleedkamer dan Hugo Girls. Quick wist de voorsprong te verkleinen tot 17-16. Vanaf dat moment begon Hugo Girls weer wat beter te spelen en door veel variatie werd de voorsprong weer vergroot. De verdediging stond weer een stuk beter en aanvallend werd er weer afgerond. Dit leidde tot een 23-18 eindstand. De eerste punten zijn binnen.