Nieuws

 

Hugo Girls sluit seizoen met zege af

6 juni 2016
Op zondag 5 juni speelde dames 1 op de velden van Hugo Girls tegen Tonegido. Hugo Girls en Tonegido troffen elkaar al vier keer eerder dit seizoen. Door wat veranderingen in beide teamsamenstellingen wisten beide teams niet precies wat ze moesten verwachten.

De eerste goal werd gescoord door onze geweldige ster van de week Sofie Kavelaar. Met een sprongschot stormde ze op doel af en scoorde. Geweldig! Daarna ging met over op het serieuze werk.

De wedstrijd kende en felle start en binnen no time stond Hugo Girls met 4 -1 voor. Daarna knokte Tonegido zich terug in de wedstrijd en kwamen knap terug tot 11 – 8 . Door mooi samenspel en prachtige afstandsschoten was het voor het publiek een leuke wedstrijd om te zien. Hugo Girls bouwde haar voorsprong uit met een marge van 5 doelpunten. De ruststand was 16-11 in het voordeel van Hugo Girls.

Na rust probeerde Hugo Girls met meer rust in het spel, maar toch op hoog tempo, goede aanvallen op te zetten. Echter, door de lange aanvallen van Tonegido zakte Hugo Girls wat in. De dekking van Hugo Girls begon steeds sterker te staan en er was geen doorkomen meer aan voor Tonegido. Met afstandsschoten bleef Tonegido nog wel succesvol. Hugo Girls bleef haar eigen spel spelen en wist daardoor de marge te vergroten tot uiteindelijk 7 doelpunten verschil. De eindstand was 25-18 in het voordeel van Hugo Girls.

Dit was tevens de laatste wedstrijd van het seizoen. Wij hebben buiten de tweede plaats kunnen bemachtigen, hier zijn wij erg blij mee! Wij willen onze coach Jos bedanken voor een top seizoen. Volgend seizoen komen we weer sterker terug dan ooit! Daarnaast willen we al onze invallers bedanken. Waar zouden we zijn zonder jullie? Als allerlaatst bedanken wij Marijn en Ellen. Marijn, onze keepster, vertrekt voor een jaar naar Australië en gaat ons dus verlaten. Marijn, we zullen je missen, veel plezier! Ellen, bedankt voor al je adviezen in de dug-out en de coach die je voor ons bent geweest! Super!