Contributie

Incasso van contributie

Om het jullie en onszelf makkelijker te maken zijn wij vorig jaar gestart met de automatische incasso van de contributiebedragen. De contributiebedragen worden bekend gemaakt in 't Contact, op de website en op de ledenvergadering. De contributies worden vervolgens automatisch geïncasseerd.

De machtiging is te vinden op de website www.hugogirls.nl.

De contributies zullen begin oktober worden geïncasseerd. De leden die geen machtiging hebben ingeleverd ontvangen een brief met het verzoek om de contributie over te maken.

Contributie Hugo Girls  
Senioren selectie (Dames 1 en 2) 175,00
Doordeweekse senioren en zaterdagavond senioren 152,00
A-jeugd 150,00
B-jeugd 135,00
C-jeugd 120,00
D-jeugd 112,00
E-jeugd 103,00
F-jeugd 93,00


Grote Clubactie
Hugo Girls doet al vele jaren mee aan de Grote Clubactie. 
De Recreanten, Senioren, A-jeugd, B-jeugd en C-jeugd krijgen in september drie loten van € 3,00 per stuk. De leden betalen de loten aan Hugo Girls en dit bedrag van € 9,00 wordt bij de contributie opgeteld. Zij kunnen de loten verkopen of zelf houden. De trekking is in november.
De uitslag van de trekking is terug te lezen op www.clubactie.nl en wordt ook in 't Contact geplaatst.


Huygenpas
De gemeente Heerhugowaard geeft de mogelijkheid voor een Huygenpas. Met deze pas krijg je 80% korting op de jaarcontributie van een sportaanbieder binnen de gemeente naar keuze, tot een maximum van € 105,00 (zie www.heerhugowaard.nl). De Huygenpas is een initiatief van de gemeente Heerhugowaard in samenwerking met diverse instellingen en sportaanbieders en is gratis voor inwoners van Heerhugowaard in de leeftijd van 0-99 jaar met een netto maandinkomen van maximaal 110% van de bijstandsnorm (incl. vakantiegeld, heffingskortingen en allimentatie).